24 лютого 2022 року…
Чорний день в історії не лише України, але й світу. Всі, хто проснулися після перших вибухів російських ракет і бомбардувань наших міст, назавжди запам’ятають цю дату.
Політика Роzії – це політика брехні і маніпуляцій. Денацифікація і демілітаризація у хворих мізках недофюрера втягнула у війну весь світ. Він розділився на два табори: за Україну і за рozію. Демократичний, вільний світ – на боці України .
Але найбільший тягар війни несуть українці! Ми стоїмо і б’ємося! Ніхто не вірив у нашу силу на початках!
Україна і “друга армія”?! Ми встояли! Героїзм і мужність українців показав всім нашу силу і велич, як нації, як самобутнього древнього незалежного народу! Жертовність заради Свободи і Соборності! Жертовність – заради України ! Це те, на що не сподівався супостат. Україна продовжує битися проти підступного ворога !
Я знаю, що ми переможемо!
Не можна зламати дух народу і нації, який б’ється за свободу . Нікому і ніколи! Співставте героїзм воїнів, жертовність українців і вийде – Перемога!
Станьте в один стрій з тими, хто воює – кожен в силу своїх можливостей – і вийде Перемога! Українці стали досвідченими воїнами. Ми навчилися бити і нищити ворогів і ніяка сила нас не зламає. Це – не початок війни.
І коли хтось там на моzковських болотах рявкає :”Ми єщо нє начіналі”, я сміюся! Це ми ще не починали! Ви думаєте, що ми пробачимо вам смерті наших рідних, наших побратимів, пробачимо вам наші стерті міста і села? За все буде розплата! Тепер нам пора починати проти роzії спецоперацію із дефашизації і депутинізації! Жодна скотина, яка прийшла до нас із зброєю, керувала ракетами, літаками, кораблями не уникне покарання! Під землею знайдемо!
Тремти, роzіє!
Ми йдемо!
Слава Україні!
Роман Коваль,
заступник Голови ОУН
P.S. Роман Коваль зараз під Бахмутом, де більшість цвіту нашої нації.