Голова ОУН Богдан Червак привітав Олега Медуницю з його обранням Головою ОУН (бандерівців).

«Мій обов’язок привітати нового Голову ОУН (б) Олега Медуницю, оскільки гостро відчуваю наскільки важливо консолідувати український націоналістичний рух і передусім відновити єдність ОУН, яка була створена у 1929 році полковником Євгеном Коновальцем та його соратниками» – зазначив Богдан Червак.

«Перед нами сьогодні стоять великі завдання і великі виклики. Лише спільними зусиллями ми зможемо їх подолати», – наголосив Олег Медуниця.

Учасники зустрічі відзначили, що ідейною основою об’єднання націоналістів є ідеологія українського націоналізму, що його виплекала ОУН та її провідні ідеологи.

Також констатувалося, що історичне минуле ОУН і ОУН (б) заслуговує на повагу, визнається суспільством як важливий етап боротьби українського народу за власну державу і спонукає до об’єднання націоналістів сьогодні.

ОУН завжди стояла на сторожі інтересів Української Нації. Зважаючи на загрози, які постали перед нею сьогодні, лідери націоналістичних структур погодилися, що передусім необхідно об’єднати зусилля на перемогу України у війні з московською імперією та підтримку Збройних сил України.