До агонії Росії ще далеко, але вона наближається до неї семимильними кроками.
Прорив української армії на Східному фронті і успіхи на Південному зламали переможний дух російської армії. Тільки в полоні на даний час більше 2 тисяч російських солдатів і найманців, залишена бойова техніка і боєприпаси.
Російська імперія хитається, а її “імператор” все глибше залазить в збудовані бункери. Страх, породжений неминучістю: або свої приберуть, або самому потрібно піти до праотців!
Заяви про відставку з федеральних округів – тільки початок кінця недофюрера. Путін розуміє, що українська влада і її союзники сядуть за стіл переговорів тільки з новими керманичами Росії. В Путіна ще є надія, що Ердоган, Макрон, Берлусконі з Шольцем вбалакають Зеленського про переговори з ним. Але Україні, Англії і США немає про що говорити з ” московським карликом”, тим більше після поразки на Сході України. Стара Європа ще хоче дешевого газу від Росії, але союзницькі обов’язки унеможливлюють любі “темні” договорняки. Я думаю, за цим слідкує розвідка Великобританії і США.
Для України головне – не збавляти обертів і готовитися до зимової кампанії.
Україна переозброюється і перевдягаються! Україна готує свою армію до зими! Сьогодні, як ніколи, потрібна співпраця всіх заради Перемоги над ворогом! Забути політичні сварки, забути непорозуміння. Попереду ще одне випробування – зима з її капризами!
Вистояти – означає Перемогти!
Політики, волонтери, весь український народ має працювати на Українську Армію! Тільки тоді будуть спокійні ночі, теплі оселі і чисте небо!
Разом до Перемоги!
Слава Україні!
Роман КОВАЛЬ,
заступник Голови ОУН