🇺🇦 З Днем Гідності та Свободи.
Я часто чую “от через цей Майдан стало гірше жити, а я ще підтримував його”. Ці депресивні люди не знають що кажуть, наслухавшися проросійської пропаганди вже цими словами готові продати себе ж за шмат сала й ковбаси. Таким людям треба відпочити.
Вороття назад вже не буде і те що ми повстали проти мусорського свавілля і проросійської диктатури януковича – це знак того що ми вижили та сформувалися як нація.
🔥 Ми не встигли доробити розпочату справу, адже “братні” росіяни почали війну, але ми зробили головне – ми визначили наш цивілізаційний шлях розвитку. І тепер наша нація пройдучи через складнощі доб’ється успіху та ефективної держави. Справа в наших руках. Майдан це не про доброго царя, який вирішить наші проблеми – це про щоденну працю й боротьбу, на місцях і всіх рівнях, лише це запорука демократії та позитивних змін в державі.
І досить нити що прі саюзє була дешева ковбаса. Принаймні “до Майдану було краще, і мусора були мусора і бандіти бандіти а зараз не ясно нічого” – це те саме. Дороги назад вже нема. А здатність стояти за свободу і гідність це те що дається лише зусиллями і жертвами, і не втратити ці якості – саме запорука того, що ми зможемо побудувати своє достойне життя на своїй богом даній землі.
☝️Бо той народ, який між свободою і хлібом, обирає хліб – втрачає і те і інше.

Євген Чепелянський,

Голова ГО «Правозахисне об’єднання “Синдикат”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.