«Мир будь-якою ціною». Ціна виявилася дуже великою. Анексована територія Криму, окупована частина території Донбасу. Але найтрагічніше в цьому усьому – десятки тисяч убитих і закатованих військовослужбовців, добровольців, патріотів, волонтерів, цивільних…. А скільки тих хто втратив здоров’я, став інвалідом, вимушеним переселенцем…..?

Націоналісти ніколи не змиряться з умовами кремлівської зграї, яка намагається своїми діями знищити державність України, а її саму перетворити на російську контрольовану губернію. Тільки на умовах деокупації, звільнення всіх територій та відшкодування збитків, завданих агресією Росії, Україна погодиться на мир. Це має зрозуміти нинішня українська влада і дати цей посил також всім народам світу. Ми не здамося на милість агресора! Україна в наших головах і в наших душах! Україна понад усе!

Таким був лейтмотив учорашнього розширеного засідання проводу Київської міської організації ОУН, яка підтримала прагнення націоналістів щодо майбутнього України. Підтримка нинішньої влади з боку ОУН можлива лише за таких умов.

У засіданні проводу взяв участь Голова ОУН Богдан Червак.

На засіданні проводу відбулися також дві презентації. Письменниця Валентина Розуменко ознайомила присутніх із своєю другою книгою «Нескорені», присвяченій Героям російсько-української війни. У книзі відтворені реальні факти і події війни очима учасників бойових дій і очевидців — саме тих людей, які стали прикладом для наслідування, взірцями мужності, стійкості, сили духу, самопожертви та героїзму. Перед присутніми виступив один із Героїв книги офіцер ЗСУ, Голова УВО Борис Гончар.

Художниця Марина Соченко презентувала свою роботу – Ікону Покрова Богородиці, яку вона розписує у військовій каплиці Воздвиження Хреста Господнього на Аскольдовій Могилі.

Було прийнято рішення щодо підтримки КМО ОУН вищезазначених проектів і сприянню їх реалізації для патріотичного виховання українців.

Леонід Осипчук,

Провідник Київської міської організації ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.