До редакції надходять телефонні дзвінки і листи, у яких дякуєте за правдиве українське слово, чітку й безкомпромісну позицію в обстоюванні ідеалів незалежної України і державності української нації.

Нам це приємно. Запевняємо, що не схибимо з обраного шляху. Не маємо права, адже наша газета успадкувала кращі журналістські традиції ОУН і національно-визвольного руху, зокрема їх світочів Миколи Сціборського, Олени Теліги, Олега Штуля-Ждановича, Уласа Самчука, Юрія Пундика, а також і багатьох інших.

У майбутньому плануємо залучати до співпраці з часописом нових авторів. Маємо амбіцію, щоб наша газета стала виданням, де нуртуватиме пульс життя сучасної України, висвітлюватиметься героїчна історія ОУН, актуальні питання українського націоналізму, друкуватимуться кращі художні твори українських поетів і письменників.

Нас запитують, де можна придбати газету? Відповідаємо, за адресою: Київ, вул. Івана Мазепи,6, тел.280-16-75. Свої дописи надсилайте в електронному вигляді – nina_skoshko@bigmir.net (Ніна Скочко)

Наша газета виходить завдяки благодійним пожертвам українців, які усвідомлюють вагу і цінність правдивого українського слова.

Закликаємо вас матеріально підтримати нашу газету. У такий спосіб ви також підтримаєте діяльність ОУН, інших наших братніх організації – Українську Військову Організацію, Фундацію ім. Олега Ольжича, Жіноче товариство ім. Ольги Басараб і Олени Теліги.

Пропозиції приймаємо за адресою: Офіс ОУН: Київ, вул. Івана Мазепи, 6, тел: 280-16-75; kmoun@ukr.net

Разом – переможемо!

Редакція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.