Голові Апеляційного суду міста Києва Головачову Я. В.

03680, м. Київ, вул. Солом’янська, 2- А 15 вересня 2015 року

Клопотання про зміну запобіжного заходу

Ухвалою судді Печерського районного суду міста Києва 11.09.2015 року народному депутату VII скликання Сиротюку Юрію Миколайовичу було обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Знаю Сиротюка Юрія Миколайовича особисто.

Вважаю його безкомпромісним борцем за Українську державу, який відстоює ідеали Революції Гідності, докладає великих зусиль для перемоги України проти російської агресії. Переконаний в тому, що він не буде перешкоджати розслідуванню даної справи. Сиротюк Юрій Миколайович не збирається уникати судових засідань, оскільки зацікавлений у об’єктивному розслідуванні справи.

Письменницький загал і патріотична громадськість в Україні, в тому числі Організація Українських Націоналістів (ОУН) і Українська військова організація ( УВО) висловлюють стурбованість щодо арешту Сиротюка Юрія Миколайовича та очікують чесного судового провадження.

Зважаючи на викладене, звертаюся до Вас із клопотанням про зміну запобіжного заходу із взяття під варту на мою особисту поруку. Поручаюся за належну поведінку Сиротюка Юрія Миколайовича щодо явки за кожним викликом до суду і гарантую його присутність у суді за кожною вимогою.

Борис Гуменюк, письменник,

голова Української військової організації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.