23 серпня автомобіль з продовольством та замовленнями для бійців ОУН-ЗСУ ім. Василя Кіндрацького успішно доїхав у зону АТО.

Дякую волонтерським групам «Маскувальна сітка на Вежі над Дніпром» за сітки, «Кухарській сотні Приірпіння» та Світлані з Херсона за смачні сухі страви, «Солодкій Сотні столиці за смак дитинства, «Захистимо захисника» за зарядні прилади, акумулятори, МФО і ще за багато чого; п. Галині за таку цінну протиопікову плівку і готівку; п. Оресту за постійну підтримку амуніцією, Валерію Ковальву та громаді Солом’янки за намети і не тільки, постійним друзям зі “СТРАУС” та особисто Юрію Море, громадам с. Дударків та м. Миронівки за овочі та фрукти, Людмилі Плаксина і компанії за ліки, Nadiya Vyhnanets, за каву та ліки, Богдану Черваку, Максиму Базалицькому, Сергію Чириднику та, звісно, Ларисі Безкровній за допомогу та надання потрібних речей.

Машина, виїзд якої ще донедавна був під питанням, успішно вирушила на передову. Цього разу я залишилася вдома консервувати все, що не помістилось.

Щира подяка всім!

 

Катруся Потебенько,

волонтер ОУН-ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.