22 грудня ц. р. відбувся загальний збір Київської міської організації ОУН на якому було підведено підсумки діяльності організації у 2019 році.
Із звітом про діяльність організації виступив провідник КМО ОУН Леонід Осипчук. У своїй промові він зупинився на досягненнях організації, не оминувши також і прорахунків при виконанні плану роботи у 2019 році, а також вказав на основні питання, які будуть приорітетними для організації у 2020 році. Це і проведення звітно-виборної конференції напередодні ХХІІ Великого збору ОУН, і питання відзначення 130 річниці від дня народження Голови ОУН полковника Андрія Мельника, і відзначення пам’ятних дат, пов’язаних з історією ОУН і держави Україна та інші.
Провідник КМО ОУН привітав всіх членів ОУН, Жіночого товариства імені Ольги Басараб і Олени Теліги, Української військової організації, КУН, ВО «Тризуб ім. С.Бандери» з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим, побажав добра, здоров’я і перемог у боротьбі за побудову Української Самостійної Соборної Держави – національної держави українського народу.
Від імені проводу провідник привітав з 90-річчям ветерана ОУН Володимира Онищука та Днем народження кандидатку у члени ОУН Марину Соченко і вручив їм букети квітів.

Леонід Осипчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.