У зв’язку із наміром Адміністрації Президента України В. Зеленського провести так званий референдум «про мир з Москвою» вважаємо за необхідне заявити.

Ідея такого референдуму не тільки не відповідає інтересам нашої держави, а є відвертою спробою реалізувати в Україні московський сценарій дестабілізації ситуації в Україні, що може призвести до втрати державності.

Такий сценарій Кремль уже один раз реалізував на території України, внаслідок чого відбулася військова окупація Криму і збройне протистояння України і РФ на Донбасі.

У результаті – окупація частини українських земель і тисячі загиблих героїв.

Українські націоналісти, які мають великий досвід боротьби з російським імперіалізмом, ніколи не погодяться на будь-які компроміси з Москвою.

Замість того, щоб проводити референдум «про мир з Москвою» треба укріплювати Збройні сили України і бути готовим як до відбиття нової агресії, так і звільнення Криму і Донбасу від московських окупантів.

Ми віримо у силу української нації, віримо, що українці зможуть здолати свого одвічного ворога і відновити територіальну цілісність та суверенітет України.

ВО «Свобода» (Олег Тягнибок)

Конгрес українських націоналістів(Степан Брацюнь)

Політична партія «Правий сектор» (Андрій Тарасенко)

ОУН(Богдан Червак)

Всеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери ( Віктор Сердулець)

С-14 (Євген Карась)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.