Українці!

Вітаю із світлим днем Христового воскресіння!

Для українських християн день Христового воскресіння – найбільше і найвеличніше свято.

З особливим трепетом очікуємо і готуємося до цього дня, який увібрав у себе тайну вічного життя і традиції, що їх зберігає і плекає українська нація.

Насамперед у молитві згадуємо героїв, які віддали життя за незалежність і соборність України.

Віримо, що милостивий Бог упокоїть душі Великих Лицарів – київських дружинників, запорозьких козаків, січових стрільців, вояків Армії УНР, карпатських січовиків, підпільників ОУН і вояків УПА, дивізійників, усіх, хто зі зброєю в руках захищав честь і гідність нації.

Вічна шана і пам’ять полеглим у московсько-українській війні – добровольцям, воїнам Збройних сил України і Національної Гвардії, усіх збройних формувань, які спинили московську орду.

Для ОУН це день, коли у своїх молитвах згадуємо «Давида» і «Кіндрата», які на Донбасі під стягом ОУН полягли за самостійну і вільну Україну.

Сьогодні українцям, як ніколи, необхідна сильна віра і милість всемогутнього Господа. Боже, дай нам сили подолати зовнішні і внутрішні виклики, зберегти  і укріпити державність України. Боже, дай нам сили об’єднатися, бо у єдності українців ніхто не здолає.

Вітаю із світлим празником Христового воскресіння наших братів і сестер на чужині. Де б ви не були цього дня, знайте -мати-Україна пам’ятаєм про вас і молиться разом з вами.

Бажаю великій ОУНівській родині і усім нашим прихильникам міцного здоров’я, віри у перемогу української зброї і українського духу.

Бог і Україна – понад усе!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Богдан Червак,

Голова ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.