21 квітня 2018 р. у Києві комбатанти “Карпатської Січі”, “Правого сектора”, “Айдару” та інших бойових формацій, члени ВО ”Свобода” та Історичного клубу “Холодний Яр” взяли участь у сумній і водночас світлій події – відкритті пам’ятника Мирославові Мислі-“Мисливцю”, який “був душею і серцем “Карпатської Січі”. Він шукав бою, шукав контакту з ворогом. Він хотів бачити очі ворога, який конає”. Так сказав командир ОДЧ “Карпатської Січі” Олег Куцин.
Промовляли також Олег Тягнибок, Віталій Кличко, Андрій Іллєнко, Андрій Тарасенко, Роман Коваль, Богдан Червак, Юрко Черкашин-“Чорнота”, Максим Шкуро, Володимир Назаренко та інші. Вели мітинг Юрій Руф і Діана Тяско. Була присутня й Мирославова мама.
“Нація, яка хоче жити, муть віддавати своїх кращих синів. Нація, яка має синів, які готові за неї іти на смерть, невмируща”, – нагадав я слова Зеновія Красівського, сказані ним напередодні смерті. – Завдяки Мирославові Мислі й таким як він, наша нація виживе, утвердиться і буде панувати у своїй сторонці. Слава Мирославові Мислі!”.
По завершенню концерту відбувся концерт пісні, що кличе до бою.

Прес-служба Історичного клубу “Холодний Яр”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.