У центрі Києва ВО “Свобода”, Національний корпус, НВР “Правий Сектор”, КУН, ОУН, С-14  провели Марш сили нації “За українське майбутнє без олігархів!”. Основна мета заходу ‒ домогтись ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень. Біля стадіону “Динамо” на вулиці Грушевського, звідки колона вирушила до Кабінету Міністрів, Верховної Ради та Адміністрації Президента, зібралося близько 15 тисяч учасників.

Велелюдна акція націоналістів завершилася зачитанням вимог маршу:

Вимоги Маршу сили нації “За українське майбутнє без олігархів!”

Тільки сліпий не бачить, що у всіх бід в Україні є одна-єдина причина ‒ це олігархічний режим. Це ‒ корінь системної корупції, це ‒причина тотального зубожіння українців, це ‒ гальмо для економіки й лютий ворог середнього класу, це ‒ гібридна війна без кінця, це ‒ відсутність національної Держави. Тому ми вимагаємо ухвалити та якнайшвидше втілити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Уже зараз. Тільки так витягнемо Україну з ями корупції, зубожіння, війни.

Часу на бутафорні реформи вже немає. Вікно можливостей для докорінних перетворень в Україні закривається. Кожен українець повинен усвідомлювати: залишити при владі олігархів ‒ це не тільки позбавити майбутнього власних дітей, це ‒ втратити Державу.

Тому ми, українські націоналісти, вимагаємо:

· від Верховної Ради України ‒ негайно внести на розгляд та ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень.

· від Кабінету Міністрів України ‒ висловити чітку позицію щодо Антиолігархічного пакету докорінних перетворень, публічно його підтримати та звернутися до парламенту щодо негайного розгляду цих ключових ініціатив.

· від Президента України Петра Порошенка ‒ підтвердити справами свої неодноразові публічні обіцянки щодо деолігархізації та зобов’язати фракцію “Блок Петра Порошенка” й коаліцію у Верховній Раді негайно внести на розгляд парламенту Антиолігархічний пакет докорінних перетворень і проголосувати за нього.

Нагадаємо, що реальна деолігархізація ‒ це одна з головних вимог Революції Гідності, на плечах героїв якої ви прийшли у владу. Зрештою це ваші передвиборчі обіцянки. Сьогодні це найперше завдання від вашого працедавця ‒ українського народу.

Зі свого боку ми, українські націоналісти, гарантуємо контролювати цей процес і застосувати всі конституційні політичні засоби громадського тиску для якнайшвидшого впровадження Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

Розуміємо, що ця боротьба не на один день. Ми чудово усвідомлюємо силу ворога Нації ‒ олігархії. Знаємо, як і наскільки глибоко цей спрут пустив свої щупальця в тіло України. Олігархи корумпували практично увесь державний апарат, усі гілки влади. Як у центрі, так і на місцях.

Тому сьогоднішнім маршем ми лише починаємо всеукраїнську кампанію “За українське майбутнє без олігархів!” Закликаємо українців приєднуватися й показати силу Нації усій владі. Нехай чекають нас у кожній сесійній залі, у кожному кабінеті й навіть удома.

Кожен слуга народу має своїм підписом засвідчити готовність підтримати й утілювати Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Або ж нехай відкрито, на всю Україну, визнає, що він насправді служка олігархів. Принаймні це стане для них лакмусовим папірцем, тестом на відданість Нації й Державі. А для нас, українців, ‒ головною пам’яткою на найближчі вибори. Аби обрати нарешті ту владу, яка втілить вимоги Нації.

Разом ‒ до перемоги! Повернімо Україну в українські руки!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.