Українські націоналісти засуджують жорстокий розгін мирної акції протесту біля Верховної Ради України.

Мета влади очевидна для всіх: заборонити будь-які протести в Україні, залякати українців та змусити нас змиритися з пануванням олігархічного режиму.
Ставитися до мотивів, цілей та характеру протесту біля Верховної Ради можна по-різному, але сьогоднішній розгін наметового містечка – це відверта спроба реанімувати поліцейську державу, в якій під красивим одностроєм «нової поліції» проступає кривавий «беркутівський» шеврон. Тепер для всіх очевидно, що під словами про монополію держави на насилля Президент Порошенко розуміє жорстоке й невмотивоване побиття активістів і журналістів.
Влада сьогодні вкотре продемонструвала, що її протиправні дії, жорстокість та цинізм методів боротьби з українським суспільством буде зростати пропорційно до втрати її рейтингу та наближення політичного кінця.
Право на мирні зібрання – одна з основних свобод, яку українці відстояли під час Революції Гідності. Тому кожен, хто зазіхає на це право, отримає належну відсіч. Бо нація завжди сильніша за будь-яких олігархів та їхніх прислужників у поліцейській формі.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода»
«Національний корпус»
Національно-визвольний рух «Правий Сектор»
Конгрес Українських Націоналістів

ОУН
“С14”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.