24 серпня 2016 року, об 14-00 у Києві, біля меморіальної дошки, встановленої на будинку вул. Івана Мазепи, 6, відбудеться вшанування пам’яті героїв України Андрія Юрги («Давида») і Василя Кіндрацького («Кіндрата»), які загинули на Східному фронті, захищаючи свободу і незалежність рідної землі.

У заході візьмуть участь бойові побратими героїв, ОУНівці, представники Української Військової Організації та Жіночого товариства імені Ольги Басараб і Олени Теліги.

«Ми не можемо далі дозволити безстидному чужинцеві знущатися над найсвятішими нашими чуттями. Українська Нація мусить скинути панування чужинців, бо вони засуджують саму душу нації. Мусить добути собі свободу, хоч би захиталася ціла Росія! Мусить добути своє визволення з рабства національного та політичного, хоч би пролилися ріки крові». (Микола Міхновський).

«Єдиною боротьбою, упертою і безкомпромісною, ми показали світові, що Україна Є, що народ живе і бореться за своє право, за свою свободу й державну незалежність». (Симон Петлюра).

«Як довго не буде самостійної Української держави, так довго не буде порядку в Європі, всі союзи будуть нереальними». (Євген Коновалець).

Ці святі слова Великих українців сповідували «Давид» і «Кіндрат»,  інші герої,  які не повернувся до своїх сімей, до своїх домівок з поля бою, хто сьогодні захищає нашу землю і наші родини  від московських окупантів. Ці слова мають усвідомити всі українці, а особливо провідники, які ведуть за собою і гуртують людей. Тільки тоді Україна переможе!

Провідник Київської міської організації ОУН Леонід Осипчук.

Контактний телефон: 067-193-62-34

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.